182208 esk 0047s

Westwood ottaa askeleita ylöspäin

03.01.2019

Muutamien haasteellisten vuosien jälkeen katsomme nyt Westwoodilla luottavaisesti kohti tulevaisuutta ja alkanutta vuotta 2019.

Vahva ja hyvä omistajapohja sekä monipuolinen ja osaava organisaatio ovat menestyksekkään liiketoiminnan perusedellytyksiä pitkällä tähtäimellä. Westwoodin nykyinen pääomistaja on pohjoismainen teollisuuden osaaja, joka omistaa useita muita porrasyrityksiä. Westwood kuuluu täten vahvaan pohjoismaiseen porraskonserniin. Samalla Westwood on juurtunut vahvasti Suomen Pohjanmaalle Uudenkaarlepyyn tehtaan kokeneiden ammattimiesten kautta, jossa operatiivinen suomalainen johto toimii myös yhtiön omistajina.

Strategialle on toisin sanoen olemassa hyvä ponnistuslauta. Itse strategia on yksinkertainen, mutta samalla haastava. Kaikkein tyytyväisimmät asiakkaat ja henkilöstö! Asiakaslähtöisyys on strategian kulmakivi ja kaiken, mitä Westwoodilla tehdään, tulee perustua asiakaslähtöisyyteen.

 

2018 oli vakauttamista ja kehitystä

Vuotta 2018 voidaan pitää vakauttamisen vuotena. Uusi omistusrakenne, hallitus ja organisaatio ovat löytäneet paikkansa, olemme kehittäneet prosesseja, työkaluja ja menetelmiä. Olemme vuonna 2018 ottaneet käyttöön muun muassa uuden verkkopohjaisen järjestelmän tilausten hallintaa, tuotannon valvontaa ja seurantaa varten. Olemme myös uudistaneet graafisen ulkoasumme, parantaneet läsnäoloamme sosiaalisessa mediassa ja kehittäneet yhdessä asiakkaidemme kanssa liiketoimintaamme monella eri tavalla - kaikki tämä laadun varmistamiseksi ja sen takaamiseksi, että jokainen askel porrastilauksesta toimitukseen ja luovutukseen sujuisi kitkattomasti.

 

2019 – Strategian toteuttamista

Olemme aloittamassa innolla uutta vuotta 2019. Asiakaslähtöisen strategian mukaisesti olemme päättäneet lisätä läsnäoloamme merkittävästi etenkin Etelä-Suomessa, johon suurin osa portaista toimitetaan. Tammikuusta alkaen meidän oma henkilökuntamme toimii joka viikko Etelä-Suomessa Vantaan toimistoltamme käsin. Uudenkaarlepyyn pääkonttori sijaitsee lisäksi maantieteellisesti keskeisellä paikalla, joten meiltä ei ole myöskään kovin pitkä matka muualla Suomessa sijaitsevien asiakkaiden luo.

Vuoden alussa avaamme myös uudet kotisivut, jotka palvelevat entistä paremmin kaikkia asiakasryhmiä heidän yksilöllisissä tarpeissaan. Onpa kyseessä talotehdas, rakennusliike, jälleenmyyjä/tukkumyyjä tai yksityishenkilö. - Kaikkia asiakkaita palvellaan entistä paremmin digitalisaation tehokkaammalla hyödyntämisellä.

 

Näillä sanoilla haluamme myös kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme hyvästä yhteistyöstä vuonna 2018 ja toivotamme menestyksekästä uutta 2019!

 

Rickard, Stefan, Anders (suomalaiset omistajat)

 

Rickard Snellman

TJ, 44–vuotias, Kokkola (syntynyt Pietarsaaressa)

Stefan Nyman

Myyntipäällikkö, 54-vuotias, Luoto (syntynyt Kokkolassa)

Anders Wargh

Myynti/Sisäänosto, 49-vuotias, Pedersören kunta (syntynyt Kokkolassa)

Rickard on ekonomi ja hänellä on lähes 20 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta. Hän on työskennellyt mm. Business controllerina, IT- ja laatujohtajana ja hänellä on kokemusta mm. strategiatyöstä, markkinoinnista ja HR:stä. Rickard kuuluu myös useiden eri yritysten hallituksiin.

Stefanilla on 30 vuoden kokemus myyntityöstä eri aloilla. Hän on suorittanut useita kursseja vuosien aikana ja suorittanut tutkinnon ”Markkinoinnin johtaminen”.

 

Anders on koulutukseltaan ekonomi ja hänellä on yli 10 vuoden kokemus porrasmyynnistä aikaisemman Westwoodilla työskentelyn kautta 2000-luvun alusta. Työskenneltyään eri alojen johtotehtävissä Anders on nyt palannut takaisin Westwoodille.

Siirry "Uutiset"-sivulle